AVOIN TYÖPAIKKA: haemme toimistosihteeriä

17.9.2019

​Lahden konservatorio antaa musiikkialan ammatillista koulutusta ja musiikin perusopetusta Lahden ja lähikuntien lapsille ja nuorille. Oppilaita konservatoriossa on noin 1 100 ja henkilökuntaa noin 70. Konservatorion toiminnassa keskeisiä asioita ovat korkea laatu ja musisoinnin ilo.

Haemme äitiys- ja mahdollisen vanhempainvapaan sijaiseksi

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Toimenkuvaan kuuluvat musiikin perusopetuksen ja musiikkileikkikoulun oppilashallintoon liittyvät tehtävät. Näistä keskeisimpiä ovat asiakaspalvelu, henkilö-, osoite- ja suoritustietojen tallentaminen, todistusten laatiminen sekä lukukausimaksulaskutus ja soitinvuokralaskutus samoin kuin niiden seuranta.

Hakijalta toivomme Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä, uusien ohjelmien nopeaa omaksumiskykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työtehtävien hoitamiseen ja oman työn kehittämiseen. Katsomme eduksi oppilashallinto-ohjelmina käyttämiemme Primuksen ja Wilman hallinnan. Itsenäisen työn lisäksi tarjoamme hyvät työkalut työn hoitamiseen sekä mukavan työyhteisön.

Toimistosihteerin pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto tai alan käytännön kokemus. Palkkaus on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 5 mukainen.

Sijaisuus alkaa 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä saapuu. Jätä hakemuksesi ja CV:si 7.10.2019 mennessä osoitteeseen marjo.laine@concis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Marjo Laine,
p. 050 511 0720 ti – to klo 9 - 15.