Ammatillinen pop-jazzkoulutus alkaa!

17.12.2019
Ammatillinen koulutuksemme laajenee pop-jazzmusiikkiin. Opintoihin haetaan opintopolku.fi-sivuston kautta kevään yhteishaussa 18.2. – 10.3.2020.

Lahden konservatorion koulutustarjonta laajenee. Elokuussa 2020 alkaviin opintoihin otetaan ensimmäistä kertaa ammatilliseen koulutukseen opiskelijoita myös pop-jazzmusiikin linjalle. Kuten klassisen musiikin opintoihin, myös pop-jazzmusiikin opintoihin  haetaan opintopolku.fi-sivuston kautta kevään yhteishaussa 18.2. – 10.3.2020.

Musiikkialan perustutkinto antaa niin klassisen musiikin kuin pop-jazzmusiikin linjallakin laaja-alaiset ammatilliset pe­rusvalmiudet, yleisen korkeakoulukelpoisuuden sekä tilaisuuden paneutua musiikinopiskeluun juuri siinä iässä, kun se on kaikkein tehokkainta.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesta ja pienryhmissä tapahtuvasta lähiopetuksesta sekä musiikkiopintoihin keskeisesti kuuluvasta itsenäisestä harjoittelusta.

Koulutukseen hakeutuvilta vaaditaan edeltävinä opintoina vähintään peruskoulu, mutta koulutukseen otetaan ylioppilastutkinnon suorittaneitakin. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä ja sen kesto pohjakoulutuksesta riippuen 2–3 lukuvuotta.

Konservatoriomme on myös vuonna 2020 Lahden paras paikka harrastaa ja opiskella musiikkia!

Avaa tästä esitteemme

Liitteet