Aikuisille

Aikuiset konservatorion oppilaina

Konservatorio tarjoaa myös aikuisille mahdollisuuden nuoruusiän musiikkiharrastuksen uudelleen herättämiseen tai jopa kokonaan uuden musiikkiharrastuksen aloittamiseen. Aiemmin musiikkia harrastaneet aikuiset voivat osallistua konservatorion orkestereiden toimintaan. Orkesteriin valittaessa otetaan huomioon aikaisempi musiikkiharrastus sekä konservatorion yhtyeitten tarpeet. Orkesteritoiminnasta ei peritä lukukausimaksua.

Meillä toimii myös kanteleryhmä aikuisille. Katso lisätiedot.

Aikuisosastossa opiskelevat vähintään 16 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on intoa ja edellytyksiä tavoitteelliseen musiikinopiskeluun.

Avoin konservatorio on tarkoitettu musiikkiharrastuksesta kiinnostuneille aikuisille, jotka eivät ikänsä puolesta voi olla oppilaina perustasolla tai aikuisosastossa.

Avoimessa konservatoriossa voivat myös opiskella sellaiset lapset ja nuoret, jotka eivät oppilaspaikkojen vähäisyyden tai kotikunnan maksuosuuden puuttumisen vuoksi voi olla kunnan tukemalla oppilaspaikalla.

Aikuisosastoon samoin kuin avoimen konservatorion oppilas saa halutessaan osallistua orkestereiden toimintaan ja yleisten oppiaineiden opintoihin muiden oppilaiden tavoin.

 

Hae näin soitinopintoihin tai orkesteriin:

Lähetä vapaamuotoinen tiedustelu sähköpostitse osoitteeseen konservatorio@concis.fi

  • kerro henkilö- ja yhteystietojesi lisäksi aiemmasta musiikkitaustastasi ja mistä harrastusmuodosta olet kiinnostunut.

Otamme tiedustelun lähettäneisiin henkilökohtaisesti yhteyttä.