Ilmoittautuminen oppilaaksi

Ilmoittautuminen konservatorion oppilaaksi ja soitinvalinnat 

Olemme nyt avanneet lomakkeen jälki-ilmoittautumista varten (alla). Voimme edelleen ottaa lisää oppilaita soittimiin, jotka löydät valikosta.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, voit ilmoittautua myös puhelimitse, soittamalla tuottaja Sirkku Lehti-Permannolle, 050 511 1061.

Ilmoittautuessa huomioitavaa:

  • Kukin hakija voi esittää ensisijaisen instrumenttitoiveensa lisäksi kaksi varatoivetta siltä varalta, ettei tulisi valituksi ensimmäisen hakutoiveensa mukaiseen opetukseen.
  • Pop-jazz-musiikin instrumenttivalinnat ovat pudotusvalikoiden lopussa.
  • Hyväksytyiksi tulevien oppilaiden tulee varautua hankkimaan käyttöönsä oma tai vuokrattu soitin. Konservatoriolla on valikoima soittimia, joita vuokrataan oppilaille.

Oppilaiden valinnassa huomioimme seuraavat asiat:

1. Ensisijaisesti otamme uudet oppilaat sisään ilmoittautumisjärjestyksessä

2. Soittimissa, joihin on enemmän hakijoita kuin avoimia aloituspaikkoja, huomioidaan kuitenkin lisäksi mahdollisimman sopiva aloitusikä kyseiseen soittimeen sekä mahdollinen aiempi musiikkiharrastuneisuus. 

3. Muista ilmoittaa myös varatoiveet! Mikäli ykköstoiveen oppilaspaikkoja ei riitä kaikille, pyrimme tarjoamaan ilmoittautujille oppilaspaikkoja muihin soittimiin.

Pyrimme siihen, että kaikki innostuneet pääsevät aloittamaan musiikkiharrastuksen konservatoriossa!

Ilmoittautuminen elokuussa 2020 alkaviin opintoihin

Henkilötietojen luovutus ja käsittely: Noudatamme tietojen tallennuksessa ja käsittelyssä tietosuojalakeja. Nettisivuyhteytemme on suojattu ja keräämme vain sellaista informaatiota, joka on merkityksellistä hakuprosessissa ja oppilaaksiottamisessa.

Hakijan tiedot:

*
*
*
*
*
*
*

* huoltajan sähköpostiosoite, jos hakija on alaikäinen.

*

Hakutoiveet:

Alaikäisen hakijan huoltajan yhteystiedot:

Huoltajan tai täysi-ikäisen hakijan henkilötunnus

* Oppilaaksi hyväksyttyjen tiedot siirtyvät tältä lomakkeelta suoraan laskutusasiakasrekisteriimme. 

*

Lisätietoja:

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Jos et löydä sitä saapuneista viesteistä, tarkista roskapostikansiosi!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.